onsdag 24. september 2014

Litt "nytt" fra stua...

Stua har fått seg en liten ommøblering, samt nye lamper i vinduene og dette herlige "historiske fliser" teppet fra Ikea:)
Hadde egentlig landet på ett annet teppe men så var jo bare dette så flott, jeg har det i beige men de hadde det også i grått.
Passet jo bare så bra til spisebordet og ikke minst stolene jeg trakk om for en tid tilbake!
Lampene er også fra Ikea, liker så godt detaljen med lysbryteren, som er en lenke med en kule i enden, får ett "vintagepreg" synes jeg;)
Ellers så har spisebordet blitt snudd og står nå foran vinduet og høvelbenken har blitt flyttet fra vinduet og bort til veggen.
Det store hvite skapet har også blitt flyttet.
Alle møbler i stua er bruktfunn og arvegods, det eneste "nye" nå er lampene i vinduene og teppet.
Til og med lekebilen til Katarina Othelie er gammel, kjøpt som ett vrak på ebay også har samboeren sveiset, rettet, pusset, lakkert og fikset den opp.
Den blir bare brukt til "fin - kjøring" altså under strengt oppsyn;););)
Stua er egentlig mye større men den andre delen er omgjort til soverom siden vi må rive hele kjelleretasjen pga elendige håndtverkere!!! og det er i den etasjen vi skal ha soverom...
Kanskje jeg en dag legger ut bilder av resten av stua (les: soverom...) ;);)
Men synes vi har det bra jeg, omstendighetene tatt i betraktning, det endelige resultatet på stua blir nok ikke slik men man må bare gjøre det beste ut av det sånn som det er nå;) 


3 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jeg synes at du har det veldig koselig jeg Silje Marie , du gjør det så fint !!! Teppet er jo bare kjempe lekkert da og lampene er enkle og pene og fin med den detaljen ja ! Fin kveld til deg ! Klem fra Sidsel.

Anonym sa...

Hei igjen, og takk for en koselig dag hos deg på torsdag :-) Dere har det så fint, og dere har vært utrolig flink å jobbe både ute og inne. Flotte lamper, og teppe var veldig fint :-) Ha en fin kveld, og så snakkes vi en dag :-) Klem fra Anne

Bestemors gamle laken sa...

Koselig i stua di:)
Kjekt å om møbelere litt, og kjekt å
få noe nytt inn... Synes både lampene og teppet var lekkert.

Ha en fin kveld.

Høstklem, Gerd Kr.