fredag 27. juni 2014

En stein, to steiner...

Tenkte å vise bilder av det vi har holdt på med det siste halve året...
Er ikke helt ferdig men det begynner virkelig å nærme seg noe;)
Det begynte egentlig med at vi måtte grave opp for å fikse grunnmuren på kjøkkentilbygget og bytting av kloakkrør men plutselig var så og si hele hagen på nedsiden av huset gravd opp og det så ut som om hagen var blitt direkte bombet!
Bilder av det kommer jeg IKKE til å vise...;););)
En ørliten depresjon kom snikende men å bare kjøre på og ikke gi opp når man bare har lyst til å grave seg ned gir virkelig resultater, ett halvt år senere da..;)
Det som en gang var en hage full av store granrøtter, hauger, dalsøkk og masse gress er i dag en stor, åpen gruslagt plass!
Vi har bygd og murt opp en naturmur med gjerde på toppen som ett skille til hagen og terrassen på oppsiden.
Innmurte hulrom i muren måtte vi også lage, der er planen å ha spotter i men nå i sommer var det så koselig med lykter;)
Vi har også laget en sittebenk der vi har brukt skifersteiner fra hagen som topp og de små terrassene foran trappen og ved siden av boden samt porten og gjerdet oppå terrassen og oppå muren har vi også snekret.
Har ikke så mange førbilder men legger ved ett som viser hvordan det så ut da vi kjøpte huset og hagen for 1,5 år siden...4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, så flinke dere er!! Det er blitt utrolig fint :-) Skulle ikke tro at det er samme plassen. Gleder meg til å ta en tur ut å se en dag :-) Anne

Marit Bekkevold Skoglund sa...

Du for en forandring.
Dette ble kjempefint.
BLir sikkert en ny favorittplass ute. Så koselig med de nisjene i muren. Skikkelig fint.
Klem fra Marit

Bente sa...

Herlighet så fiiint. Dette likte jeg kjempegodt, bloggen din også så jeg følger deg.

Klem

Monica sa...

Så flott det ble og for en jobb :) Fikk skikkelig lyst til å legge meg ned på den varme steinmuren - sittebenken en varm sommerdag, det er herlig å kjenne slik varm sten mot huden- det varmer langt inn i sjela :)

Dere er så flinke !

Ønsker deg fine sommer dager

Sommerklemmer fra Monica