onsdag 30. april 2014

Ett kråskap prosjekt....!

For en måneds tid siden kom jeg over dette kråskapet på Finn.
Det gikk ikke mange minuttene før det var sikret og vi var på vei for å hente!
Har lenge ønsket meg ett kråskap men har ikke funnet det "rette", men dette falt jeg for til tross for at det var malt svart!?! og var trehvitt inni.
Frem med malerkosten, hvitmaling og ikke minst nye søte knotter;)
Etter titusen! strøk, føltes i hvertfall slik;) så ble det da hvitt, både på utsiden og innsiden.
I den øverste døren har jeg malt med tavlemaling, siden det er litt fint å ha dørene åpne så tenkte jeg at det kunne være artig å skrive små ord og beskjeder i døra;)
På den nederste døren har jeg malt med en dus grønnfarge inni selve rammen også har jeg klistret på en folie jeg hadde liggende.
Planen med skapet er å ha det på stua og fylle det med dekketøy, kopper og kar slik at det blir lett å kunne dekke spisebordet.
Siden vi holder på å renovere kjelleretasjen og da dessverre må bruke stua som litt lager så står det stablet opp mot ett annet skap men tilslutt så skal det få hedersplass i stua.
Sa til meg selv at mens vi holder på med alle prosjektene rundt omkring så skulle jeg holde meg unna Finn.no og diverse bruktbutikker..., jadda... helt slik har det ikke gått men jeg "trenger" slike prosjekter også, å bare få fikse opp, male og dille litt;)5 kommentarer:

Marit Bekkevold Skoglund sa...

Skapet ble superflott. Det er så gøy å drive med noen sånne prosjekter innimellom. Som du sier så "trenger" noen av oss dette. På "finn" er det mange fristelser, og jeg må stadig fortelle meg selv at vi har ett hus og ikke ett helt lagerbygg å innrede. Hi hi.
Klemmer fra Marit

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så fint fint det ble da og så nydelig du har lagt ting og pyntet i skapet ! Klarer ikke å holde oss unna Finn vet du , det går bare ikke. Fin første Mai til deg og dine ! Klem

Brunt sukker sa...

oy så heldige du var
jammen ikkje godt å ligge
unna disse stedene nei
kos deg
klem eli:)

Sommerhuset i bakken sa...

...he...he... ;-) Ja, hva skulle vi gjort uten Finn? Jeg kjenner meg såååå godt igjen ;-)

Kjempefint skap du fikk kjøpt. Det kommer du til å ha mye glede av.

Bra med litt prosjekter innimellom ;)

Ønsker deg en super kveld!

Monica sa...

Finn er et utmerket sted :) og så flotte skap . Super flott med å lage tavle og slikt på innsiden av dørene, så dekorativt ;)

Nyt dagen klem fra Monica