onsdag 1. januar 2014

På rett side...;)

Da var det plutselig blitt 1. januar på kalenderen og vi har ett helt nytt, ubrukt år foran oss!
Nå i kveld røk juletreet til og siden vi var internettløse store deler av julen så legger jeg ut noen forsinkede bilder av juletreet vårt;)
Pynten består av både nye og gamle julekuler, diverse arvegods, gamle postkort og ikke minst pepperkaker formet som motorsykler med rød sløyfe på, da er mannen også blitt inkludert;)
I toppen har jeg ikke stjerne men farmors gamle fugler, den hvite måtte alltid være i toppen på treet hennes og den tradisjonen har jeg ført videre;)
Nå er det ikke så veldig mye julepynt igjen rundt omkring, adventstakene står fremme i vinduene enda men jeg lurer på om jeg skal unne meg noen nye lamper i vinduene så de får stå fremme til jeg har bestemt meg;)
Kanskje det var en ørliten unnskyldning for å ta seg en liten runde på januarsalget...?
En hvit primula har allerede sneket seg over dørstokken så nå er det vår neste;)3 kommentarer:

Brunt sukker sa...

ØNSKER DEG ET FLOTT NYTT ÅR
NYDELIG JULEBUKK
UNDER HER<3
KLEM ELI:)

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Nydelig pyntet tre synes jeg ! Ja du det er litt sånn at de adventstakene er så koselige der de lyser opp i vinduet , så jeg vurderer også noen vindueslamper , men tror jeg blir lei de nå når våren snart kommer...hmm. Ønsker deg en fin dag ! Klem

Susanne sa...

Hei!

La akkurat igjen en kommentar på innlegget ditt hvor du pusset opp spisebord, kikket videre innpå bloggen din. Morsomt med gammelt postkort på treet, spesielt når adressa var til Nordre Vikse hvor jeg har bodd hele livet mitt :)