onsdag 16. oktober 2013

Keep Calm And Carry On...!

I am trying;)
Denne herlige rosaheten fikk jeg på mandag av en kjempe god venninne!
Hun kom direkte fra London etter en herlig helg der og troppet opp på trappen min med denne full av sjokolade;)
Jeg ble bare så fantastisk glad, jeg kjente at ett snarlig sammenbrudd nærmet seg så ett besøk av hun OG sjokolade gjorde jo bare en kjip mandag så mye bedre!
Har skjedd en del i det siste som vi ikke hadde regnet med, tiltroen til byggmestre/byggefirmaer er vel så godt som ikke eksisterende nå!
Men vi må jo bare fortsette å jobbe og ikke kjenne etter at man er sliten, det går bra så lenge man ikke setter seg ned, da sovner vi på stedet;)
Jeg prøver hele tiden å få gjort noe og med Katarina Othelie som ikke skal sove så må man hele tiden være ekstra kreativ for å få ting gjort, hun er kjempe flink da når vi er ute å jobber.
Sitter i vognen sin med masse leker eller pusser tennene (det er hun veldig flink til!) mens jeg prøver å få gjort litt.
Nå skal vi snart ta oss en tur ut tenker jeg, satser på at hun har tenkt å ta seg en liten hvil!
I mens står koppen på en hylle på kjøkken med en eføy oppi slik at hver gang jeg går forbi så må jeg senke skuldrene og puste ut;)
Lettere skrevet enn gjort...!;)

2 kommentarer:

En helt uvanlig hverdag sa...

Venninner og sjokolade fikser det meste.
Så leit at det ikke fungerer så godt med byggefirmaet.

Liker godt teksten på bildet også :)

Håper det ordner seg for dere fort.

Klem

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Det er godt og til god hjelp noen ganger å få et venninnebesøk du. Måtte le gjennkjennende da jeg leste hva som sto i teksten i fotorammen ! God kveld til deg ! Klem